Overige diensten

Bekijk hier onze overige diensten

Wij doen meer! Hieronder leest u welke diensten wij nog meer bieden.

MEDIATION EN CONFLICTHANTERING | Wanneer u een arbeidsconflict heeft

Een arbeidsconflict gaat vaak gepaard met verzuim en verzuim is niet zelden de kiem tot een arbeidsconflict. Het voorkomt een hoop tijd, spanning en ellende wanneer het geschil snel en adequaat wordt beslecht. Leguijt Verzuimmanagement biedt u de expertise en snelheid om partijen snel weer ‘on speakings terms’ te krijgen.

TUSSENSPOOR | Sneller aan de slag, als terugkeer in eigen werk even niet kan

Bij verzuim heeft u als werkgever de opdracht uw werknemer zo snel mogelijk
te re-integreren naar eigen werk. Indien nodig moet u het werk aanpassen of zelfs aangepast werk creëren. Dat is niet altijd makkelijk of mogelijk. Gelukkig kunt u terecht bij Tussenspoor. Tussenspoor biedt maatschappelijk verantwoord vrijwilligerswerk en/of jobcarving bij commerciële bedrijven of instellingen. Aanvang re-integratie 1e of 2e spoor wordt met Tussenspoor in de regel sterk versneld!

RE-INTEGRATIE 2E SPOOR | Wanneer terugkeer naar het eigen werk niet meer mogelijk is

Als werkgever moet u uiterlijk aan het einde van het 1e jaar verzuim een zogenaamd 2e spoortraject inzetten. Het 2e spoortraject wordt ingezet wanneer terugkeer naar uw eigen bedrijfs/instelling niet meer mogelijk is. Het doel van een 2de spoortraject is om elders een baan voor uw werknemer te vinden. Leguijt Verzuimmanagement verzorgt voor u 2e spoortrajecten.

VITALITEIT EN PREVENTIE | Werkfit en herken de signalen van dreigend verzuim

Vitaliteit is afgeleid van het Latijnse woord ‘Vita’, wat leven betekent. Een gezonde lichamelijk en geestelijke gesteldheid, die leidt tot energie om te leven en te werken. Leguijt Verzuimmanagement heeft zowel voor uw werknemer individueel als voor u als organisatie, programma’s, tools en specialisten om uw organisatie fit te houden.

ARBO PROVIDERBOOG ZELFSTANDIGEN | Een landelijk opererende arbodienst of een maatwerkcontract

Voor u als ondernemer of instelling is de gedwongen winkelnering al lange tijd voorbij. Wel verplicht de ArbeidsOmstandighedenWet u om zaken rond de gezondheid en veiligheid van uw werknemers goed en concreet te regelen en te borgen. U kunt terecht bij de grote landelijke spelers of u kiest voor maatwerk. Leguijt Verzuimmanagement kan u daarbij, met een groot netwerk aan zelfstandige arbo-experts, helpen.

Meer weten?

Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Postadres

Postbus 1
4797 ZG Willemstad