Trainingen

Onze trainingen

Onze trainingen worden op locatie gegeven. Staat uw training er niet tussen? Neem contact met ons op voor een training op maat. 

Kijk op duurzame inzetbaarheid en verzuim

In deze workshop word je je als leidinggevende bewust van de eigen kijk op en overtuigingen over verzuim.

training wet verbetering poortwachter

Wet verbetering Poortwachter

Krijg meer begrip voor de Wetgeving en hoe en waarom deze tot stand is gekomen. Je leert welke minimale stappen je moet nemen in geval van een zieke/verzuimende werknemer.

Regie op verzuim in de praktijk

Deze training wordt gegeven in de context van duurzame inzetbaarheid. Als deelnemer krijg je goed begrip van de fundamentele vaardigheden die een casemanager verzuim moet bezitten.

training communicatie verzuim voor leidinggevenden in productiebedrijven

Communicatie verzuim, voor leidinggevenden in productiebedrijven

Deze training is speciaal voor  leidinggevenden bij technische (productie)bedrijven om zich bewust te worden van de eigen overtuigingen. Ook trainen we basale communicatievaardigheden.

training non-verbale communicatie en verzuim

Non-verbale communicatie, verzuimbeheer en leiding geven

Leer hoe ons onderbewuste sterk sturend is in onze communicatie en gedrag. Word je bewust van triggers die een goede communicatie in de weg kunnen zitten.

training persoonlijk leiderschap leidinggevenden

Persoonlijk leiderschap voor direct leidinggevenden

Persoonlijk leiderschap is van essentieel belang bij regie op verzuim. Worden missie en visie echt uitgedragen? Hoe relateert dit aan de teamspirit? Ons op maat gemaakte trainingsprogramma voor Persoonlijk Leiderschap bevordert gedrevenheid om doelen te bereiken.